پکیج طلایی طرح های صنایع کوچک با تخفیف 70 درصد - مدت محدود با درج طرح های زیر در فروشگاه اینترنتی خود به جمع فروشندگان موفق بپیوندید. شامل: ده ها طرح برگزیده و پر فروش خلاصه مطالعات امکان سنجی طرح معرفی محصول مشخصات کلی محصول شماره تعرفه گمرکی شرایط واردات استانداردهای ملی وجهانی قیمت تولید داخلی و جهانی محصول موارد مصرف و کاربرد کالاهای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن ...
پکیج طلایی طرح های صنایع کوچک با تخفیف 70 درصد - مدت محدود با درج طرح های زیر در فروشگاه اینترنتی خود به جمع فروشندگان موفق بپیوندید. شامل: ده ها طرح برگزیده و پر فروش خلاصه مطالعات امکان سنجی طرح معرفی محصول مشخصات کلی محصول شماره تعرفه گمرکی شرایط واردات استانداردهای ملی وجهانی قیمت تولید داخلی و جهانی محصول موارد مصرف و کاربرد کالاهای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن ...
پکیج طلایی طرح های صنایع کوچک با تخفیف 70 درصد - مدت محدود با درج طرح های زیر در فروشگاه اینترنتی خود به جمع فروشندگان موفق بپیوندید. شامل: ده ها طرح برگزیده و پر فروش خلاصه مطالعات امکان سنجی طرح معرفی محصول مشخصات کلی محصول شماره تعرفه گمرکی شرایط واردات استانداردهای ملی وجهانی قیمت تولید داخلی و جهانی محصول موارد مصرف و کاربرد کالاهای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن ...
پکیج طلایی طرح های صنایع کوچک با تخفیف 70 درصد - مدت محدود با درج طرح های زیر در فروشگاه اینترنتی خود به جمع فروشندگان موفق بپیوندید. شامل: ده ها طرح برگزیده و پر فروش خلاصه مطالعات امکان سنجی طرح معرفی محصول مشخصات کلی محصول شماره تعرفه گمرکی شرایط واردات استانداردهای ملی وجهانی قیمت تولید داخلی و جهانی محصول موارد مصرف و کاربرد کالاهای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن ...
پکیج طلایی طرح های صنایع کوچک با تخفیف 70 درصد - مدت محدود با درج طرح های زیر در فروشگاه اینترنتی خود به جمع فروشندگان موفق بپیوندید. شامل: ده ها طرح برگزیده و پر فروش خلاصه مطالعات امکان سنجی طرح معرفی محصول مشخصات کلی محصول شماره تعرفه گمرکی شرایط واردات استانداردهای ملی وجهانی قیمت تولید داخلی و جهانی محصول موارد مصرف و کاربرد کالاهای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن ...
پکیج طلایی طرح های صنایع کوچک با تخفیف 70 درصد - مدت محدود با درج طرح های زیر در فروشگاه اینترنتی خود به جمع فروشندگان موفق بپیوندید. شامل: ده ها طرح برگزیده و پر فروش خلاصه مطالعات امکان سنجی طرح معرفی محصول مشخصات کلی محصول شماره تعرفه گمرکی شرایط واردات استانداردهای ملی وجهانی قیمت تولید داخلی و جهانی محصول موارد مصرف و کاربرد کالاهای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن ...
پکیج طلایی طرح های صنایع کوچک با تخفیف 70 درصد - مدت محدود با درج طرح های زیر در فروشگاه اینترنتی خود به جمع فروشندگان موفق بپیوندید. شامل: ده ها طرح برگزیده و پر فروش خلاصه مطالعات امکان سنجی طرح معرفی محصول مشخصات کلی محصول شماره تعرفه گمرکی شرایط واردات استانداردهای ملی وجهانی قیمت تولید داخلی و جهانی محصول موارد مصرف و کاربرد کالاهای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن ...
با خرید این فایل ها می توانید یک فروشگاه فایل برای دانلود گزارش کارآموزی بزنید... یادتان باشد در فروشگاه خود کمتر از یکماه چندین برابر این مبلغ را بدست خواهید آورد و مادام العمر از فروش این فایل ها درآمد خواهید داشت. به محض پرداخت مبلغ ، کل پکیج برای شما قابل دانلود خواهد بود با فرمت ورد: 21 پروژه کارآفرینی کارخانه سيمان بجنورد 63 ص 22 پروژه كارافريني B.P طرح كسب ...
پکیج ویژه گزارش های کارآموزی با موضوعات مختلف فرمت 99 درصد فایل های موجود در این پکیج word و قابل ویرایش می باشد این پکیج دارای لیست و با کیفیت مطلوب می باشد گزارش های کارآموزی این پکیج بصورت کامل می باشند کیفیت گزارش ها در حد مطلوب بوده و از خرید آنها راضی خواهید بود . با خرید این فایل ها می توانید یک فروشگاه فایل برای دانلود گزارش کارآموزی بزنید... یادتان ...
فایل بصورت پاورپوینت در 37 اسلاید می باشد مراحل تهيه كنسروماهي : به طور كلي مراحل تهيه كنسروماهي با توجه به نوع محصول شامل عمليات زير است : 1- آماده سازي 2- آب نمك گذاري 3- پخت اوليه 4- قوطي كردن 5- اضافه كردن مديوم 6- هواگيري (اگزوست كردن )7- دربندي 8- فرآيند حرارتي (اتوكلاو كردن )آماده سازي : اين مرحله در گونه هاي مختلف ماهي متفاوت است مثلاً محتويات شكم بعضي از ماهيها در عرضه تخليه و سپس ب ...
فایل بصورت پاورپوینت در 22 اسلاید می باشد انسان امروز ، زیر بمباران شدیدی از تبلیغات زندگی می کند . تعداد آگیههای تلویزیونی که فرد در زندگی می بیند به حدی زیاد است که باور آن حتی برای خودمان که زیر فشار چنین حجم غریبی هستیم مشکل است . یک میلیون آگهی در مدت حیات یک فرد ایرانی به قدری زیاد است که بدون شک تاثیری عمیق به درون فرد و ارتباط او با افراد دیگر می گذارد . ...
فایل بصورت پاورپوینت در 21 اسلاید می باشد شما چیپس زیاد می خورید؟ مصرف روزانه سیب زمینی سرخ شده شما بالا است؟پس دقت کنید! زیرا سیب زمینی سرخ شده و چیپس سالانه قربانی های زیادی می گیرند!دانشمندان موفق به کشف ماده بسیار سمی به نام"آکریلامید" شده اند که به خصوص در سیب زمینی سرخ کرده و چیپس به وفور یافت می شود. سازمان خواربار جهانی (FAO) و سازمان جهانی بهداشت (WHO) اعلام&lr ...
فایل بصورت پاورپوینت در 43 اسلاید می باشد در اين دسته از روشها قسمت غير چرب شير در اسيد سولفوريک حل شده و قسمت چرب پس از سانتريفوژ کردن در ستون مدرجی اندازه گيری می شود. روشهای حجمی بعلت سرعت در عمل در آزمايشهای روزانه بکار ميروند. مهمترين و متداولترين روشهای حجمی عبارتند از: روشهای Gerber و Babcock ...
فایل بصورت پاورپوینت در 46 اسلاید می باشد مقدمههدف و دامنه کاربرد نکات بهداشتی در مرا حل کاشت , داشت و برداشت .واحد تولیدی مواد غذائی :طرح و امکاناتواحد تو لید مواد غذا یی : ضرورت های بهداشتی ضرورت های بهداشتی و سلامت فردی کارکنانضرورتهای بهداشتی در تولید ویژگیهای فرآورده نهایی استاندارد رعایت اصول کلی بهداشت در واحدهای تولید کننده مواد غذائی که نخستین بار در 1356 تهیه گرد ید بر اساس پیشنهاد ...
کل فایل ها pdf و در 480صفحه می باشد. شامل 15 سال سوالات کنکور علوم و صنایع غذایی بهمراه جواب جزوه کامل غلات جزوه کامل قند ...
فرمت فايل : word(قابل ويرايش)تعداد صفحات157 فهرست مطالبعنوان صفحه فصل اولمقدمه 1فصل دوممباني تئوري 42-1- الكترودهاي اصلاح شده 42-1-1- كليات 42-1-2- روشهاي اتصال گونه هاي شيميايي بر سطوح الكترودها 72-1-3- فيلم هاي پليمري هادي 122-1-3-1- پوشش با فروسازي 132-1-3-2- تبخير قطره 132-1-3-3- ترسيب احيايي يا اكسيدي 142-1-3-4- پوشش با چرخش سريع 142-1-3-5- پليمريزاسيون الكتروشيميايي 152-1-3-6- ...
فرمت فايل : word(قابل ويرايش)تعداد صفحات339 «فهرست مطالب»عنوان صفحهمقدمهفصل اول:1ـ معرفي انواع نان هاي صنعتي2ـ ويژگي هاي گندم و آرد مناسب جهت توليد انواع نان هاي صنعتي 3ـ وضعيت استانداردفصل دوم: «مواد اوليه و مواد افزودني»2ـ1) آب2ـ1ـ1) آب در آرد و محصولات آردي2ـ1ـ2) نقش آب در تهيه محصولات صنايع پخت2ـ2) شير2ـ2ـ1) پروتئين شير2ـ2ـ2) چربي شير2ـ2ـ3) لاكتوز شير2ـ2ـ4) املا ...
فرمت فايل : word(قابل ويرايش)تعداد صفحات86 مقدمه: استخراج با حلال يكي از قديميترين روشهاي جداسازي بوده و بدون شك تاريخ استفاده از آن به قبل از ميلاد برميگردد. علم استخراج با حلال در طي مدت زمان طولاني، توسعه يافته است و بيشترين پيشرفت در مورد حلالها و سيالهاي مورد استفاده در فرآيندهاي استخراج بوده است. روشهاي استخراجي نظير، سونيكيشن1، سوكسله2، استخراج با فاز ...
فرمت فايل : word(قابل ويرايش)تعداد صفحات33 صنايع غذايي مانند علوم پايه يعني شيمي ، فيزيك ، رياضي و غيره يك رشته نسبتاً مستقلي نيست كه بتوان آنرا به تنهايي تعريف كرد . بلكه تركيبي است از بسياري از علوم پايه و عملي مانند شيمي ، ميكروبيولژي . مهندسي ، تعذيه و اقتصاد از بسياري از آنها براي كنسرواسيون غذاها ي جديد و پخش و انبار داري صحيح استفاده مي شود . گرچه صنايع غذايي مانند بسياري از علوم دي ...
فرمت فايل : word(قابل ويرايش)تعداد صفحات338 مقدمه :غلـه در زبان فارسـي به معناي گندم ـ برنج ـ جو ـ ارزن ـ ذرت ـ چـاودار و تريتيكالـه مي باشد و وقتي صحبت از غلات مي شود فرآورده هاي حاصل از آن نيز مد نظر قرار مي گيرد، بنابراين دامنه آن بسيار وسيع و گسترده است.غلات از اولين غذاهاي شناخته شده بشر بوده كه از زمانهاي بسيار كهن تاكنون همواره نقش مهمي در اقتصاد و تغذيه مردم دنيا به ويژه كشو ...
فرمت فايل: word(قابل ويرايش)تعداد صفحات97 زعفران قاینات(1)ترکیبات: مهم ترین ترکیبات موجود در زعفران شامل ترکیبات زرد رنگ که به خوبی در آب محلول اند (مشتقات کروستین)، ترکیبات تلخ از جمله پیکروکروسین که به ویژه مقوی معده میباشند، مواد معطر (اسانس) که مهم ترین ترکیب آن سافرانال میباشد که گاهی تا ۱درصد زعفران را تشکیل میدهد، روغن ثابت به میزان حداکثر ۱۰درصد، رطوبت حدود ۱۳ـ۱۰ ...
فرمت فايل: word(قابل ويرايش)تعداد صفحات100 تاريخچه زعفرانزعفران با نام علمي كركوس ساتيوس Crocus Sativus از خانواده زنبقيان Iridaceae مي باشد. در برخي منابع، مثلا در دائره المــعارف آمريكانا Americana Encyclopedia ذكر شده است كه اين كلمه از كريكوس Corycus كه نام منطقه اي در سيليسيا Cilicia واقع در شرق مديترانه مي باشد گرفته شده است. عده اي مبداء زعفران را ايالت قديم ماد ايران مي دانند، برخي از محق ...
فرمت فايل: word(قابل ويرايش)تعداد صفحات96 - شناسنامه کارخانه 1- نام : کارخانه شیر ساورز باشت 2- آدرس: کیلومتر 45 جادة گچساران – شیراز ( باشت )3- موقعیت جغرافیایی: در قسمت شرق باشت قرار دارد.4- ظرفیت تولیدی محصولات مختلف: این کارخانه محصولاتی مانند: شیر یارانه، دوغ، ماست تولید می کند. 5- سال شروع فعالیت: این کارخانه ( شیر ساورز باشت ) در سال 1369 تأسیس و از سال 1379 شروع به کار کرده است. 6- ...
فرمت فايل: word(قابل ويرايش)تعداد صفحات23 کارخانه باند و گاز و پنبه کاوه ۱ - معرفی شرکت باند و گاز و پنبه کاوه : ۱-۱- تاریخچه شرکت : شرکت باند و گاز و پنبه کاوه از بزرگترین و معتبرترین تولید کنندگان تجهیزات یکبار مصرف پزشکی میباشد که در مسیر تولید انواع پنبه بهداشتی هیدروفیل ، پنبه آرایشی بهداشتی توپک با مارک تجاری گل و انواع گاز جراحی ، گاز استریل ، لانگ گاز ، باند زخم بندی ، باند کنار بافته ، ب ...
فرمت فايل: word(قابل ويرايش)تعداد صفحات13 بسمه تعالی معرفی مجتمع :مجتمع صنایع تبدیلی مرکبات میناب یکی از بزرگترین کارخانه های تولید ابلیمو در ایران میباشد که شاید بنا به دید ماآبلیموی تولیدی دراین مجتمع تنها آبلیموی صد در صد طبیعی موجود در ایران است . نمای بیرونی سالن تولید و بسته بندیتاریخچه کارخانه به سال 1354 برمیگردد که مجتمع توسط سازمان ترویج و توسعه فعالیتهای غیر کشاورزی احداث و تاکن ...
فرمت فايل: word(قابل ويرايش)تعداد صفحات35 مقدمه این کارخانه در سال 1385 تأسیس شده و هم اکنون با دستگاههای تمام اتوماتیک در حال بهره برداری ما باشد.کارخانة بهنام جام در شهرک صنعتی تربت جام در چهار کیلومتری تربت جام با مدیریت جناب آقای حمید مغنی باشی احداث شده است. ظرفیت تولید این کارخانه 100 تن در روز بوده و همچنین در حال حاضر در هر روز مقدار 5 تن شیر را دریافت کرده و به محصولاتی نظی ...
فرمت فايل: word(قابل ويرايش)تعداد صفحات80 بي شك صنعت لبنيات دركشور ما سابقه طولاني داشته، اما متأسفانه كمتر در اين زمينه كار تحقيقاتي و مطالعاتي انجام شده است و بايد اذعان داشت كه ريشه هاي اين ضعف در نظام آموزشي تربيت نيروي انساني متخصص ما نهفته بوده ونيز فاصله غير معقولي كه بين مراكز علمي وصنعتي بوجود آمده است.تبديل و فرآوري محصولات غذايي نيز از ديرزمان موردتوجه بشربوده است.قديمي ترين روش ...
فرمت فايل: word(قابل ويرايش)تعداد صفحات77 فصل اول: مقدمه 1-1) اهمیت گوشت مرغ در تغذیه انسان در حال حاضر با افزایش سریع جمعیت و احتیاج روزافزونی که به مواد غذایی بالاخص موادپروتئینی احساس می شود تأمین نیازهای غذایی انسانها در درجه اول اهمیت درجوامع بشری قرار گرفته است. گزارشها نشان می دهند که در هر ساعت 8700 نفر به جمعیت جهان افزوده می شود که این مسئله با توجه به بهبود وضعیتت بهداشتی ...
فرمت فايل: word(قابل ويرايش)تعداد صفحات72 بخش اول آب وخواص آن 1-1- موجوديت آببعد از انسان آب شايد يكي از اجزاء بي نظيرجهان هستي باشد. آب ازدوعنصراكسيژن و هيدروژن تشكيل شده است كه اين دو عنصر در شرايط معمولي بصورت گاز مي باشند. عنصر هيدروژن قابل اشتغال مي باشد د رحالي كه اكسيژن براي سوختن ضروري مي باشد با اين وجود آب آتش را خاموش مي كند انسان وسايرحيوانات وهچنين گياهان بدون آب نمي توانند به حيات خ ...
فرمت فايل: word(قابل ويرايش)تعداد صفحات31 فهرست مطالب هدفدامنه كاربرداصطلاحات و تعاريفويژگيهاي حلب ورق براي ساخت قوطيويژگيهاي قوطي فلزيمعايب قوطينشانه گذاري بسمه تعاليپيشگفتار استاندارد ويژگيهاي ظروف فلزي غير قابل نفوذ براي نگهداري مواد غذائي مقررات عمومي كه نخستين بار در سال 1355 تهيه گرديد براساس پيشنهادهاي افراد و سازمانهاي ذيعلاقه و ذينفع و تحقيقات و مطالعات كارشناسان موسسه استا ...
فرمت فايل: word(قابل ويرايش)تعداد صفحات56 نمونه برداری جهت ارزیابی تازگی ماهی:نمونه برداری از ماهیان (جهت ارزیابی تازگی آنها)، در محلهای تخلیه صید یا در طی عمده فروشی آنها صورت می گیرد که در جدول یک آورده شده است. همچنین نمونه برداری از ماهی قبل از تخلیه آن در کارگاه (بویژه به عنوان قسمتی از برنامه تضمین ایمنی (HACCP) می تواند بر اساس برنامه نمونه برداری ارائه شده در جدول 2 صورت پذیرد. بدیهی است ...
فرمت فايل: word(قابل ويرايش)تعداد صفحات17 کلسیم را عموماً می شناسید و می دانید که در استخوان ها وجود دارد و کمبود آن موجب پوکی استخوان می شود و اطلاع دارید که کلسیم به میزان فراوان در شیر وجود دارد . پس چرا زنان میانسال و مسن ما با وجود اطلاع از این مسأله مبتلا به پوکی استخوان می شوند؟ این حقیقت نشان می دهد که باید بیشتر در مورد کلسیم بدانیم و منابع دیگر آن را بهتر بشناسیم. کلسیم، فراوان ...
فرمت فايل: word(قابل ويرايش)تعداد صفحات29 گرفتن پیام خانگیتکرار های مداوم و زیاد می تواند مواد زائد را کاهش دهد و مصرف نیتروژن را در لبنیات سازی گسترش دهد.مشارکت تغذیه و مدیریت در کاهش مواد زائد نیتروژن دار در حین نگهداری همه فرآورده های ملی شیر می تواند روی یک یا چند تا از 5 راه زیر متمرکز شود: • بواسطه یک تعریف بهتر و هدف گیری تخصیص بهینه ورودی ها(به معنی عملکرد بهینه) • ...
فرمت فايل: word(قابل ويرايش)تعداد صفحات64 مقدمهكاهش درآمدهاي حاصل از صدور نفت و نوسانات شديد آن ،افزايش جمعيت كشور،كاهش قدرت خريد درآمدهاي نفتي در نتيجه بر هم خوردن رابطه مبادله به نفع كشورهاي صنعتي و پيشرفته در راه تجارت با كشورهاي جهان سوم و از همه مهمتر پايان پذير بودن منابع طبيعي و از جمله نفت،بايد زنگ خطر را براي ما و خصوصاً براي برنامه ريزان و سياست گذاران اقتصادي كشور به صدا در آورده و ما ...
فرمت فايل: word(قابل ويرايش)تعداد صفحات17 مسمومیت های غذاییگاهی اوقات غذاهایی که در ظاهر بسیار خوشمزه و هوس انگیز هستند، ممکن است واقعاً برایتان بد و خطر آفرین شوند. بله، حتی جذابترین و خوشایندترین غذاها هم ممکن است باعث مسمومیتتان شود. و اغلب افراد خیلی دیر این مسئله را متوجه می شوند. برای جلوگیری از مشکلات گوارشی، ببینید چه غذاهایی برای شما خطرآفرین هستند و ممکن است مسمومتان کنند و راه ه ...
فرمت فايل: word(قابل ويرايش)تعداد صفحات35 كنترل سرمايي مركبات دو شكل عمدهي سرمازدگي وجود دارد:سرمازدگي تشعشعي: اين سرمازدگي اغلب با آسمان صاف تشخيص داده ميشود، )رطوبت پايين و باد كم.( سرما از سطح زمين به بالا حركت ميكند. سرمازدگي Advection : اين زماني اتفاق ميافتد كه يك توده هواي سرد و وسيع از قطب جنوب روي منطقه حركت ميكند. اين نوع سرمازدگي زياد رايج نيست. سرما پايين ...
فرمت فايل: word(قابل ويرايش)تعداد صفحات27 تاریخچه :تاریخچه جداسازی مواد کلوئیدی از محلولها توسط صافیهای غشایی به قرن گذشته بر می گردد . جداسازی آنزیمهای پروتئینها در مقیاس آزمایشگاهی بوسیله غشاء نیمه تراوا با دیالیز انجام میپذیرفت . به دلیل کسل کننده بودن و نیاز به مدت طولانی در این روش تلاشی جهت بکارگیری آن در مقیاس صنعتی برای جداسازی مواد کلوئیدی و تغلیظ صورت نمی پذیرفت . تکامل و توسعه ف ...
فرمت فايل: word(قابل ويرايش)تعداد صفحات81 مقدمه : تمامی موجودات زنده برای رشد و نمو خود احتیاج به غذا دارند . شاید بهتر باشد بگویم موجودات زنده قبل ازتولد و پا گذاشتن به دنیایی که ما در آن زندگی می کنیم یعنی به دنیا آمدن را مشاهده می کنیم ، به غذا احتیاج دارند . بنا بر این شناخت همه جانبه این عامل بسیار مهم و سعی در به دست آوردن آن در تمام دوران زندگی بشر وجود داشته و دارد . از دورانی که انسان در ...
فرمت فايل: word(قابل ويرايش)تعداد صفحات51 رژيم غذايي در نوجواناندوره نوجواني دوره انتقال از كودكي به جواني است كه با جهش رشد جسمي و بلوغ توام است. بنابراين تغذيه اين دوران از نظر رشد اهميت زيادي دارد. از آنجايي كه يكي از مشكلات عمده تغذيهاي در اين دوران وجود باورهاي غلط غذايي است، لذا اصلاح باورهاي غذايي آنها از طريق رسانههاي گروهي از اهميت بسزايي برخوردار است. براي دستيابي به ...
فرمت فايل: word(قابل ويرايش)تعداد صفحات43 رژيم غذايي در نوجواناندوره نوجواني دوره انتقال از كودكي به جواني است كه با جهش رشد جسمي و بلوغ توام است. بنابراين تغذيه اين دوران از نظر رشد اهميت زيادي دارد. از آنجايي كه يكي از مشكلات عمده تغذيهاي در اين دوران وجود باورهاي غلط غذايي است، لذا اصلاح باورهاي غذايي آنها از طريق رسانههاي گروهي از اهميت بسزايي برخوردار است. براي دستيابي به ...
فرمت فايل: word(قابل ويرايش)تعداد صفحات59 ديگ هاي سنگي و سازندگان آن كندن ظروف از سنگ نرم يكي از صنايع كهن است . پيگوت نشان مي دهد كه در حدود 2800 پيش از ميلاد مسيح در مرز ناحيه ي مرزي ايران و هند يعني در بلوچستان صنعتي وجود داشته كه ظروف سنگي را ساخته و آن را به سومر ، سوريه و شهرهاي دره ي سند در هاراپا و موهن جودارو صادر مي كردند. صنعت ديگهاي سنگي هنوز در اتريش، باوايا ، و سويس وج ...
فرمت فايل: word(قابل ويرايش)تعداد صفحات23 خشك كردن قارچ خوراكيخشك كردن مواد غذايي و تبخير و حذف نسبي رطوبت ماده غذايي و در نتيجه مساعد كردن محيط براي رشد ميكرو ارگانيسم ها و انجام فعل و انفعالات شيميايي به منظور حفظ و نگهداري مواد غذايي به مدت بيشتر ، يكي از راههاي نگهداري مواد غذايي مي باشد كه كاربردهاي وسيعي در صنايع غذايي دارد . بر همين اساس نيز خشك كردن قارچ خواكي صورت مي گيرد.در روش ...
فرمت فايل: word(قابل ويرايش)تعداد صفحات42 فهرست4----------------------------------------- چقدر صبحانه بخوريم5------------- آيا ميدانيد مشخصات يك برنامه خوب غذايي چيست9-------------------------------------------- كربوهيدرات و چاقي10---------------------------------------------- خرافات تغذيه اي11------------------------------------- عادت بد غذايي در كودكان13--------------------------------- ...
فرمت فايل: word(قابل ويرايش)تعداد صفحات23 بدغذايي كودكان مشكل مشترك بسياري از پدر و مادرهايي است كه نگران نرسيدن مواد غذايي لازم و كافي به فرزندانشان هستند. كــــودكاني كه با وسواس و ديرپسندي غذا مي خورند به ۲ گــــروه تقسيم مي شوند: • عده ای ميل ندارند غذاهاي ناآشنا را تست كنند • عده اي ديگر حتي با خوردن بسياري از غذاهاي معمولي مشكل دارند. كودكاني كه به امتحان غذاهاي جديد تمايل ...
فرمت فايل: word(قابل ويرايش)تعداد صفحات67 مقدمهبا توجه به پيشرفتهاي علم پزشكي و بهداشتي متوسط عمر انسان افزايش يافته و در كشورهاي پيشرفته، اين ميزان افزايش بيشتر است.پيرشدن و سالخوردگي با كاهش تدريجي فعاليتهاي فيزيكي و افزايش بيماريهاي مزمن همراه ميشود و به نظر ميرسد كه بهبود تغذيه تا حد زيادي قادر است از اين مشكلات پيشگيري كند و يا آنها را تخفيف دهد. به ...
مقدمهفرآورده ها محصولات در این گروه از محصولات پنیری با پنیرهای طبیعی متفاوت است به این صورت که آنها به طور مستقیم از شیر یا شیر آبگیری شده ساخته نمی شوند اما تا اندازه ای دارای اجزاء گوناگونی مانند پنیر طبیعی، شیر پس چرخ، آب، روغن کره، کازئین ، کازئیناتها، دیگر ترکیبات لبنی، روغن نباتی، پروتئینهای گیاهی و ترکیبات جزئی هستند. دو دسته اصلی بنام محصولات پنیری فرآیند شدة پاستوریزه و جان ...
فرمت فايل: word(قابل ويرايش)تعداد صفحات45 فهرست مطالب1- مقدمه 2- غذا و تغذيه3- گرو ههاي غذايي4- تغذيه كودكان5- نقش خانواده و عادت تغذيه اي سالم6- ايجاد عادت سالم تغذيه اي كودكان7- شيوه هاي مقابله با ريزه خواري كودكان8- پر خوري و كم خوري در كودكان9- شرايط مناسب غذا خوردن10- ويژگي سني11- ايجاد عادات مناسب غذا خوردن در كودكان- نوع غذا و تنوع غذايي- چگونگي غذا خوردن- باديگران خوردن- ساعت و زما ...
فرمت فايل: word(قابل ويرايش)تعداد صفحات55 مقدمهدر سال 1035 بعد از ميلاد فردي ايراني (انصاري خراساني) سفري به مصر كرد و اولين بار ديد كه سبزيجات جهت فروش در كاغذ پيچيده مي شوند و اين اولين سند براي بسته بندي محسوب مي شود. مركز تجارت بين المللي سازمان ملل متحد در سال 1993 در چهاردهمين گزارش ارسالي خود به كشورهاي عضو مي نويسد در چند ماه اخير گزارشهاي ناخوشايندي در مورد آلوده كردن محيط زيست نا ...
فرمت فايل: word(قابل ويرايش)تعداد صفحات29 مسئله ي تحقيق :با توجه به اهميت موضوع تبليغات و اثر آن بر ميزان فروش آوري شركت ها در گذشته و حال تصميم گرفتيم به بررسي اثرات هزينه ي تبليغات بر فروش شركتها بپردازيم .پيشينه ي تحقيق :انسان امروز زير بمباران شديدي از تبليغات زندگي ميكند .تاريخ تبليغات را درجهان به سه دوره تقسيم كرده اند .1- دوران ماقبل بازاريابي و مبادله ي كالا با كالا كه در ا ...
فرمت فايل: word(قابل ويرايش)تعداد صفحات25 چکیده از جمله مهمترین محصولات استراتژيك مورد نظر بخش کشاورزی کشور دانههاي روغني مانند دانه آفتابگردان با سطح زير كشتی حدود 100 و 10 هزار هكتار به ترتيب در ايران و استان گلستان و با میانگین عملكرد يك تن در هكتار ميباشد. شناخت خصوصيات فيزيكي فندقه آفتابگردان ميتواند در اعمال فرآیندهای مناسب در مرحله برداشت، انتقال، خشک کردن، جداسازی ...
فرمت فايل: word(قابل ويرايش)تعداد صفحات53 ) استانداردهاي غذايياستاندارد سابقه بسيار طولاني داشته و بشر اوليه با الهام از پديده هاي طبيعي مانند گردش ايام، فصول چهارگانه سال و روز و شب، زندگي خود را استاندارد مي كرده است. استانداردها در سطوح مختلفي تدوين مي شوند از جمله سطح استانداردهاي بين المللي است كه توسط سازمان بين المللي است كه توسط سازمان بين المللي استاندارد International Standard Or ...
فرمت فايل : word(قابل ويرايش)تعداد صفحات12 خلاصه اعتياد از مسائل اساسي انسان امروزي است . در DSM- IV منظور از اختلالات مرتبط با مواد دامنه اي از مشكلات مربوط به سوء استفاده از موادي مانند الكل ، هروئين و غيره است كه تغييراتي را در تفكر ،احساس و رفتار فرد بوجود مي آورد . سوء استفاده از مواد معمولاً مشكلات اجتماعي ،شغلي ، خانوادگي و جسماني را باعث مي گردد . مواد از طريق تعامل با ا ...
فرمت فايل : word(قابل ويرايش)تعداد صفحات36 اين روزها جمله «وابستگي 90 درصدي روغن، ورشكستگي ملي» به واژه اي تكراري تبديل شده و در هر محفل و نشريه اي اين كلمات به كرات بيان ميشود. اين جمله زماني حيرت انگيزتر ميشود كه در كنار بحث خودكفائي گندم نيز قرار بگيرد. ايراني كه تا چند سال پيش بزرگ ترين وارد كننده گندم جهان بود طي چند سال، تنها چند سال، به خودكفائي رسيده و ...
فرمت فايل : word(قابل ويرايش)تعداد صفحات42 فهرستمقدمه 1نان و اهميت آن 4فرايند تهيهي نان 7انواع نان در ايران 12اثرات مخرب جوششيرين 19مضرات جوششيرين در بدن انسان 21دلايل ايجاد ضايعات نان 24چرا نان بيات ميشود؟ 27آداب نان 29كيفر توهين به نان 30منابع 42 ...